خواص مغز هسته انبه
انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که به جای مغز بادام میتوان از آن در شیرینیجات استفاده کرد.
– خوردن مغز هسته اسهال را برطرف میکند.
– برای معالجه سرماخوردگی مصرف میشود.
– سرفههای سخت را …درمان میکند.
– درمان کننده بواسیر خونی است.
– خانمهایی که دچار خونریزی از رحم میباشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند.
– مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است.
– برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است.
– ضد استفراغ است.
کاربرد
به عنوان ادویه گرم و معطر در طبخ ماهی و مرغ به جهت از بین بردن بوی بد ماهی استفاده می شود .
به عنوان سس مخصوص فلافل استفاده می شود .
مضرات
طبیعت پودر انبه بسیار گرم است و برای افراد مبتلا به اگزما اصلا منسب نیست . هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نمائید.
طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود
منبع
عطاری خراسان