هرچند مواد غذایی رقیقكننده خون شدت عملكرد داروهای شیمیایی را ندارند، اما مصرف مقادیر بیشتر این مواد غذایی میتواند به كاهش ریسك ایجاد لخته كمك كند.
مواد غذایی زیر رقیقكنندههای طبیعی خون هستند:
فلفل تند
فلفل تند سرشار از یك اسید طبیعی به نام سالیسیلات – رقیقكننده طبیعی خون – است. اگر این نام برای شما آشناست، دلیلش این است كه آسپرین از نسخه مصنوعی این اسید ساخته میشود. اگر از دوستداران غذاهای تند هستید همزمان با تقویت گردش خون و كاهش فشار خون، ریسك تشكیل لخته را نیز كاهش میدهید.