خواص کاکوتی

خواص کاکوتی

گیاه کاکوتی یک گیاه پر خاصیتی می باشد که در طب سنتی از آن استفاده های زیادی شده است این گیاه در ضد عفونی مجاری تنفسی و تقویت معده بسیار موثر می باشد. این گیاه از خانواهد نعنا می باشد که برای طعم دادن ماست و دوغ به کار می رود. در ادامه به خواص گیاه کاکوتی خواهیم پرداخت.

کاکوتی

خواص و موارد استفاده کاکوتی

صفرابر: به صورت دم کرده صبح و عصر به جای چای میل شود. ۳ گرم در ۲۰۰ سی‎سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم گردد.

بادشکن: بالای غذا از دم کرده آن مانند شماره ۴ استفاده شود.

خلط‎آور: دم کرده مانند شماره ۴ استفاده شود.

قاعده‎آور: به صورت جوشانده سه بار در روز ۵ گرم در ۱۵۰ سی‎سی آب استفاده گردد.

مقوی قلب: به صورت جوشانده ۲ گرم در ۱۵۰ سی‎سی آب جوش آورده ۲۰ دقیقه دم کرده بالای غذا میل شود.

کسانی که تب مالت دارند از جوشانده کاکوتی استفاده کنند.

اشخاصی که رماتیسم دارند می‎توانند از کاکوتی استفاده کنند به صورت حمام یعنی ۱۰۰ گرم کاکوتی در ۳ لیتر آب جوشانده در وان ریخته داخل وان بنشینید.

برای سیاه سرفه ۵ گرم کاکوتی را در ۳۰۰ سی‎سی آب جوشانده و دم کرده روزی ۳ فنجان بنوشند.

چای کاکـوتی بعد از غذا نه تنها مانند چای سیاه آهن بدن را دفع نمی‎کند بلکه هضم غذا را آسان می‎کند.

برای برونشیت مزمن از دم کرده کاکـوتی ۳ گرم در ۳۰۰ سی‎سی آب روزی ۴ فنجان میل شود.

برای جلوگیری از خونریزی بینی از دم کرده کاکـوتی استفاده شود و پنبه‎ای را آغشته به کاکـوتی در بینی بگذارید.

کسانی که اعضای بدن آن‎ها ضعیف شده‎اند از حمام کاکـوتی مانند روش رماتیسم استفاده کنند.

برای درمان سیاتیک از حمام کاکـوتی مانند رماتیسم استفاده کنند، و همچنین کاکـوتی را به صورت ضماد در محل سیاتیک بگذارند.

کاکـوتی تقویت کننده نیروی جنسی آقایان است.

در تابستان یک نوشیدنی خوب جهت خنک شدن بدن است.

ارسال نظر

Cart
Your cart is currently empty.