طرز تهیه “روغن گل بنفشه” + خواص درمانی
در این مطلب طرز تهیه “روغن گل بنفشه” آموزش داده شده و به برخی از خواص درمانی و آرایشی آن اشاره شده است.احتمالاً اکثر ما با گل بنفشه آشنا هستیم، بنفشه گیاهی زیبا و معطر با گلهای کوچک و بهرنگ بنفش تیره است و در واقع حدود 200 گونه از بنفشه وجود دارد که همه آنها متعلق به خانواده بنفشگان هستند.
این گیاهان بومی فرانسه، ایتالیا، چین و یونان هستند اما در حال حاضر در سراسر جهان کشت میشوند؛ قسمت اعظم بنفشههای برداشتشده در صنعت عطرسازی بهکار میرود و مقداری از آن نیز بهعنوان طعمدهنده در غذاها و محصولات قنادی استفاده میشود.
اما آیا میدانید که میتوان از گیاه بنفشه روغن استخراج کرد؟ ازجمله خواص روغن بنفشه میتوان به کاربردهای درمانی بسیاری مانند تسکین درد، رفع احتقان و مراقبت از پوست اشاره کرد.
برای درست کردن روغن بنفشه، فقط گل بنفشه پاک و سالم (نه ساقه، نه برگ و…) را در یک ظرف شیشهای بریزید (بهتر است نیمکوب یا پودر شود) بعد روغن کنجد یا روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا روغن روی گل بیاید، بعد از 30 روز در معرض غیرمستقیم نور آفتاب قرار گرفته و سفید شدن رنگ گلها و تیره شدن رنگ روغن، آن روغن را با پارچهای تمیز صاف کنید، روغن گل بنفشه آماده است.
اگر دوباره به این روغن بهدستآمده، گل بنفشه اضافه کنید و 30 روز دیگر بماند و دوباره تا 10 ماه گل بنفشه به روغن اضافه کنید، روغن حاصله معجزهای از معجزات طب سنتی خواهد بود.
اگر روغن بنفشه با پایه روغن کنجد درست شود، برای مرگ مغزی، کما، سینوزیت، میگرن، سردرد، زکام، بوی بد دهان و … مفید است.
اگر روغن بنفشه با پایه روغن زیتون درست شود در درمان ریزش مو، رویش مجدد مو، سفیدی مو، تب (بهصورت موضعی روی محل پیشانی) و… مفید خواهد بود.
منبع: تسنیم