۵ دلیل برای مصرف ریشه تارو
ممکن است ریشه تارو را در سوپر مارکتها و کافیشاپها به صورت نوشیدنی دیده باشید؛ اما ممکن است ندانید که آن چیست و چگونه قابل مصرف است.
تارو یک سبزی ریشهای نشاستهای است که بومی آسیا بوده وهنگامی که پخته شود بافتی شبیه سیب زمینی و طعمی شیرین پیدا میکند.
ریشه تارو دارای فیبر فراوان و سرشار از مواد مغذی است. بنابراین، میتوانید آنرا بهعنوان غذایی سالم به رژیم غذاییتان بیفزایید. در اینجا به پنج مزایای ریشه تارو و چرا باید آنرا بیشتر مصرف کنید، اشاره میکنیم.
۵ مزایای ریشه تارو
سرشار از فیبر و مواد مغذی
فیبر برای تنظیم کاررودهها و تنظیم کلسترول خون ضروری است و تارومقدار فراوانی فیبر دارد. یک فنجان ریشه تارو پخته شده ۱۸۷ کالری، کمتراز۱ گرم پروتئین وچربی، ۶.۷ گرم فیبر داشته و ۳۰ درصد نیازروزانه شما به منگنز، ویتامین ب ۶، مس، پتاسیم، ویتامین ایی و ث، فسفر و منیزیوم را برطرف میکند.
کنترل قند خون
فیبر و نشاسته مقاوم موجود درریشه تارو ازبالارفتن ناگهانی قند خون شما جلوگیری میکند. وظیفه پانکراس این است که با تولید انسولین قند خون را کنترل کند، بنابراین مصرف تارو به پانکراس کمک میکند .
کاهش خطر بیماری قلبی
فیبرونشاسته مقاوم موجود درریشه تاروباعث کاهش خطر بیماری قلبی میشود. تحقیقات نشان داده که افرادی که مقدارزیادی نشاسته مقاوم مصرف میکنند، کمتر درمعرض خطر بیماریهای قلبی قرارمیگیرند. همچنین نشاسته مقاوم باعث کاهش مقدار کلسترول میشود که نقش مهمی در حفاظت قلب دارد.
کمک به کاهش وزن
تحقیقات نشان داده که وزن افرادی که مقدارزیادی فیبر مصرف میکنند، کمترازکسانی است که فیبر نمیخورند. درعین حال چربی بدن این افراد نیز کمتر است. همچنین مصرف نشاسته مقاوم باعث خوردن کمترکالری در طی روز میشود.
مفید برای سلامت سیستم گوارش
از آنجا که فیبرونشاسته مقاوم توسط بدن جذب نمیشوند، در روده باقی مانده و به عنوان غذا برای رشد باکتریهای مفید رودهای استفاده میشوند.
چطور ریشه تارو را در رژیم غذایی خود استفاده کنید
بهتر است که تارو را بپزید وبعد مصرف کنید چرا که تارو خام دارای آنزیم پروتئاز است که دهان را میسوزاند، اما وقتی پخته شود این آنزیم غیرفعال میشود. در اینجا برای استفاده از فواید این ریشه مغذی چند روش ساده را بیان میکنیم :
برای تهیه چیپس تارو، آنرا ورقه ورقه کرده و بپزید.
آنرا بخارپز کرده و سپس له کرده و مصرف کنید.
تارو را با ادویههای مختلف مخلوط کرده وسرخ کنید.
آنرا به خورشها و سوپها بیفزایید.
داوین آندره دارای مدرک لیسانس علوم قانونی از دانشگاه ویندزر کانادا و مدرک دکترا از دانشگاه پیتسبورگ است. آندره روزنامه نگار برای مجله سلامتی بلمارا است که اصل این مقاله در آنجا آمده است.
منبع: epochtimes.com